TherapeuteMijn naam is Georgette Sargeant en ben opgeleid tot energetisch therapeut bij Het Johan Borgman College te Utrecht. Dit is een CPION geaccrediteerde HBO opleiding.

Na mijn afstuderen in 2003 ben ik aansluitend als docente verbonden geweest aan dit opleidingsinstituut voor het praktijkvak Energetische therapie (toentertijd Paranormale therapie). Dit heb ik 10 jaar lang met veel plezier gedaan. Daarnaast heb ik meerdere andere opleidingen gedaan om mijn kennis te vergroten en te verdiepen.

Wat zegt dit nu over mij?

Ik ben begaan met mensen en ben dan ook een mensenmens. Het gaat mij aan het hart als ik zie dat mensen soms worstelen in hun bestaan, of dit nu komt door een kwetsuur of een trauma of wat de reden daarvoor ook is. Door te behandelen en in gesprek te gaan met elkaar kan er meer duidelijkheid komen in wat nodig is voor u en voor het herstel van de balans.

Het maakt niet uit wat u heeft of welk probleem er is, het gaat erom hoe u ermee omgaat en wat u ermee doet. Het is mijn overtuiging dat de mens een totaal is van verschillende delen: denken, voelen, willen en doen (bewust en onbewust) en in voortdurende interactie met elkaar en de buitenwereld.